Kabel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanlığı için ikinci kez aday – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kabel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanlığı...

Kabel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanlığı için ikinci kez aday

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ocak 2024 Cuma - 17:46Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma - 17:48
Kabel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanlığı için ikinci kez aday

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Özlem Durdu Kabel, genel kurul öncesi yaptığı açıklama yeniden aday olduğunu duyurdu.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 13 Ocak Cumartesi günü (yarın) 16. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Yarınki genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanması beklenmezken, basın toplantısı düzenleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Özlem Durdu Kabel, yönetime yeniden olduğunu açıkladı.

“Doğru Çizgi” ekibi olarak bir önceki genel kurulda göreve geldiklerini anımsatan Kabel, “Geçirdiğimiz 2 yıllık dönemimizin sonuna geldik. Kapsayıcı, şeffaf, etkin ve geleceğimize entegre bir Mimarlar Odası için çabalayacağımıza söz vermiştik. En başından bu yana kolektif bilincin aşamayacağı hiçbir engel olmadığına inandık ve yolumuza böyle devam ettik” dedi.

Kabel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gelecek dönemde de aynı bilinçle mesleğimiz, meslektaşlarımız ve kamu yararı adına yapacağımız tüm çalışmalarımızı tarafsız, adil ve mesleki bakış açımız ile yaşanılabilir kentler, mimarlık hizmeti almış yapılı çevre, sürdürülebilir mimarlık ve yaşam ekseninde devam edeceğimize söz veriyoruz.
Doğru Çizgi Ekibi olarak taze bir enerjiyle aramıza katılacak meslektaşlarımız ve kıymetli tecrübeleriyle bizimle birlikte olan ekibimizle, yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Yerinden yönetimin önemini her fırsatta vurguluyoruz. Mimarlar Odası da yerinden yönetimin paydaşlarından birisidir. Yerel seçimlerin arifesinde bir demokrasi şölenine dönüşen 20 Ocak’ta yapılacak olan Genel Kurulumuza tüm Denizlililer ve meslektaşlarımızı bekliyoruz.”

Kabel’in yönetim kurulu adayları ise şöyle:

Özlem Durdu Kabel, Mehmet Öztürk, Tuba Acar Panayır, Kadir Onur Güzin, İlyas Ersöz, Tuğba Samanlıoğlu Tozak, İnanç Berkay