Mimarlar Odası Şube Başkanlığına Kabel yeniden seçildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Mimarlar Odası Şube Başkanlığına Kabel yeniden...

Mimarlar Odası Şube Başkanlığına Kabel yeniden seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ocak 2024 Pazar - 22:56Güncelleme: 21 Ocak 2024 Pazar - 22:57
Mimarlar Odası Şube Başkanlığına Kabel yeniden seçildi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığına Özlem Durdu Kabel yeniden seçildi.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu, hafta sonunda gerçekleştirildi. Genel kurulun dünkü bölümünde yönetim kurulu çalışma ve mali raporu görüşülerek onaylandı, yeni dönem çalışma ilkeleri belirlendi.

Bugün yapılan 15. dönem seçimlerinde şubenin yeni yönetim kurulu ile diğer organlarının üyeleri belirlendi. Seçimlere tek listeyle gidildi.

Özlem Durdu Kabel’in güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda yönetim kurulu da Mehmet Öztürk, Tuba Acar Panayır, Kadir Onur Güzin, İlyas Ersöz, Tuğba SamanlıoğluTozak ve İnanç Berkay’dan oluştu.

Tuğçe Yurdagül, Elifcan Duygun, Şeyma Yılmaz, Oğuzhan Hayat, Yasir Abalı, Kerim Bezirci ve Gülsina Yalçın da yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi.

Genel kurulda güven tazeleyen Kabel, “En başından bu yana kolektif bilincin aşamayacağı hiçbir engel olmadığına inandık ve yolumuza böyle devam ettik. Yeni dönemde de aynı bilinçle mesleğimiz, meslektaşlarımız ve kamu yararı adına yapacağımız tüm çalışmalarımızı tarafsız, adil ve mesleki bakış açımız ile yaşanılabilir kentler, mimarlık hizmeti almış yapılı çevre, sürdürülebilir mimarlık ve yaşam ekseninde devam edeceğimize söz veriyoruz” dedi.