Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli’de görev yapacak personel alacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli’de görev...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli’de görev yapacak personel alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ocak 2024 Pazartesi - 08:53Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi - 08:53
Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli’de görev yapacak personel alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM), Denizli’de görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alacak.

DÖSİMM, 8 ildeki teşkilatlarında görevlendirilmek üzere KPSS puan sıralaması ile 4/B statüsünde 36 sözleşmeli büro personeli alacak. Bu personelden ikisi Denizli'de görevlendirilecek.

Söz konusu kadrolara bugün başlayan başvurular 5 Şubat'ta sona erecek.

Başvurular, e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yalnızca elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Sözleşme imzalamaya hak kazanan asil adaylar ile belirlenecek sayıda yedek aday listesi DÖSİMM internet sitesi ve Kariyer Kapısı üzerinden duyurulacak.

ARANAN ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adaylarda aranan şartlar şöyle:

1. Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Siyasal Bilgiler Fakültesi ile İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin bölümlerinden ya da bunadenkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

2. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu için KPSSP3 puan türünden asgari 70 ve daha yukarıbpuan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde alınacak sözleşmeli personel sayısı kadar aday arasına girmek.

3. Görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak.

4. Adayların, son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim ve bölüm mezunu
olmaları gerekmektedir.