Koordinatör Vali Atik ve Zolan Hatay’da çalışmalara katılıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Koordinatör Vali Atik ve Zolan Hatay’da...

Koordinatör Vali Atik ve Zolan Hatay’da çalışmalara katılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Şubat 2023 Perşembe - 12:05Güncelleme: 9 Şubat 2023 Perşembe - 12:05
Koordinatör Vali Atik ve Zolan Hatay’da çalışmalara katılıyor

Kahramanmaraş depreminin ardından Hatay’da “Koordinatör Vali” olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ekiplerinin çalışmalarını takip ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremin en fazla yıkıma yol açtığı illerden Hatay’da Denizli’den çok sayıda ekip arama-kurtarma çalışmalarına katılıyor.. Denizli Valisi Ali Fuat Atik de Hatay’da Koordinatör Vali olarak görevlendirildi.

Atik, Hatay’a giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte çalışmaları denetledi. Atik, sosyal medyadan “Hatay'da, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, AFAD, jandarma, emniyet, itfaiye ve diğer kamu kurumlarımızla arama-kurtarma çalışmalarına destek olmaya, afetzedelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz” paylaşımını yaptı..

Antakya ilçesinde arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bir araya gelen Zolan da, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı'dan bilgi aldı.