Kızılay denizli Şube Başkanlığına Osman Yüceliş seçildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kızılay denizli Şube Başkanlığına Osman Yüceliş...

Kızılay denizli Şube Başkanlığına Osman Yüceliş seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2022 Pazar - 18:55Güncelleme: 27 Mart 2022 Pazar - 18:55
Kızılay denizli Şube Başkanlığına Osman Yüceliş seçildi

Türk Kızılayının Denizli Şube Başkanlığına, AK Parti eski il başkanlarından Osman Yüceliş seçildi.

Türk Kızılay Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu hizmet binasında gerçekleştirdi. Genel Kurula Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Türk Kızılay Kan Bankası Bölge Müdürü Zafer Aydın, Kızılay eski şube başkanları ve üyeleri katıldı.

Tek liste ile gidilen genel kurulda şube başkanlığına Osman Yüceliş seçildi. Yönetim kurulu Fatih Işık, Hüseyin Başgün, İsmail Muhlis, Mahmut Tekin, Ömer Tekinkaya, Öznur Yaşar, Sadık Gürsoy, Zafer Ersin Topoğlu, Mehmet Curavcı, Bayram Ali Çoban, Volkan Gürsoy, Aynur Kartalcı, Alpaslan Albay, Muhammet Kısaç, Yasin Ramazan Topçu, Muharrem Kuru ve Zekeriya Ceviz’den oluştu.

Denetleme Kurulu da Necip Helvacı ve Emin Şen görev aldı.

Şube başkanı seçilen Osman Yüceliş, “Türk Kızılayı, Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşudur. Bugüne kadar vatandaşlarımızın hep desteğini alan Kızılayımız inanıyorum ki yeni dönemde daha da güçlü yol yürüyecektir. Türk Kızılayı sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler de Denizlimizde üzerimize düşeni hep birlikte yapmanın derdinde olacağız. Elimizi taşın altına birlikte koyacağız. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak, yardım etmek bizim inancımızın ve kültürümüzün de bir emridir. Bu bağlamda imkân sahipleri ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için gayret içinde olacağız. Bu hayırlı hizmetleri inanıyorum ki yola çıktığımız arkadaşlarımız ile birlikte sorumluluk ve yüksek bilinçle yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç ise, Yüceliş başkanlığındaki yönetim kuruluna başarılar diledi.