İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne vekaleten atanan İlman göreve başladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne vekaleten...

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne vekaleten atanan İlman göreve başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 19:45Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 19:46
İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne vekaleten atanan İlman göreve başladı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Ahmet İbanoğlu dönemi sona erdi. 13 yıldır bu görevde olan İbanoğlu’nun yerine vekaleten atanan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman göreve başladı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. 2009 yılından bu yana Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak görev yapan Ahmet İbanoğlu’nun yerine atanan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman göreve başladı.

Devir teslim töreninde konuşan İbanoğlu, Denizli’de gençliğe ve spora hizmet etmiş olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Denizli’nin 7’den 70’e spor kültürü yerleşmiş bir şehir olduğunu belirten İbanoğlu, özellikle son dönemde yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarıyla bu zenginliğin katlanarak artacağına inandığını söyledi.

İlman da, gençliğe ve spora yönelik hizmetlerde çıtayı daha yukarılara taşımak için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte üstün gayret göstereceklerini ifade etti. Bugünün kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu belirten İl Müdürü İlman, 1998-2002 yılları arasında Denizli’de görev yaptığını, Denizli’ye yeniden hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

ÖMER İLMAN KİMDİR?

1969 yılında Muğla ili Göktepe Köyünde dünyaya geldi. 1986-1990 yılları arasında yüksek öğrenimini yaptığı Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünden birincilikle mezun oldu. 1993 yılında Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan Yurt Müdürlüğünde sosyal çalışmacı olarak göreve başladı. Daha sonra Çanakkale ve Denizli Pamukkale Yurt Müdürlüklerinde görev yaptı. Yeşilay Formatör Eğitimcisi olarak “Bağımlılık ve Gençlik” konusunda ve ayrıca “Gençlerle İletişim” konularında mesleki eğitimler verdi.

2015 yılından itibaren Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda Yurt Müdürü olarak görev yapan İlman, 2016 yılında kurulan Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne atandı. 2019 yılı başında Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra teşkilatları yapılanması sürecinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile KYK İl Müdürlüklerinin tek çatı altında birleştirilmesi sonrası Muğla Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak atandı.

Ömer İlman evli ve 2 çocuk babasıdır.