GESİFED yönetimi Anıtkabir’de – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. GESİFED yönetimi Anıtkabir’de

GESİFED yönetimi Anıtkabir’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ocak 2024 Cuma - 17:24Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma - 17:24
GESİFED yönetimi Anıtkabir’de

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ve yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret etti. Mersin, Anıtkabir Özel Defteri’ne “Cumhuriyet devrimlerinin önemini her geçen gün daha iyi anlıyoruz” diye yazdı.

GESİFED Başkanı Oktay Mersin ve beraberindeki heyet, Ankara’da Anıtkabir ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Anıtkabir ziyaretinde Mersin, özel deftere şunları yazdı:

“Ulu Önder Atatürk: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşıladığımız bugünlerde, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu olarak Cumhuriyet ilkelerine, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve millet iradesine bağlılığımızı göstermek için huzurlarınızda olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. 100. yılını milletimizin büyük kararlılığı ve coşkusu ile kutladığımız Cumhuriyetimizin yetiştirdiği iş insanları olarak akıl ve bilime dayalı Cumhuriyet devrimlerinin önemini her geçen gün daha iyi anlıyoruz.

‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ ilkeniz, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de ulusların kaderinde barışa duydukları hasreti, barışı korumak için gösterdikleri fedakârlığı temsil edecektir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkartma hedefleriniz doğrultusunda demokrasi çıtamızı yükselterek, toplumumuzun barış, huzur, refah ve bağımsızlık mücadelesine GESİFED olarak ilk günkü kararlılıkla sahip çıkmak en önemli görevimiz olacaktır.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da ilk yüzyılımızdan bizlere miras kalan kuruluş ve kurtuluş iradesi ile ilkelerinizin ışığında ilerlemeye devam edeceğiz. Zatıaliniz ve Cumhuriyetimizin kurucu kuşaklarının aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

GESİFED Heyeti, TÜSİAD ve TÜRKONFED Ankara Temsilcilikleri’ni de ziyaret etti. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Ankara Temsilcisi Barış Urhan, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRKONFED Kamu ile İlişkiler Komisyon Başkanı Serhan Yıldız’ın katılımları ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda iş dünyasının öncelikleri ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve ekonomi üzerine fikirler paylaşıldı.