Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, Denizli’nin seçim nabzını Medyascope’ta anlattı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, Denizli’nin...

Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, Denizli’nin seçim nabzını Medyascope’ta anlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2023 Pazartesi - 13:20Güncelleme: 17 Nisan 2023 Pazartesi - 13:21
Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, Denizli’nin seçim nabzını Medyascope’ta anlattı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesinde Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, Denizli’nin nabzını Medyascope’a değerlendirdi.

Türkiye genel seçimlere doğru giderken, D20HABER.COM Genel Yayın Yönetmeni Engin ÜNAL, kentteki son durumu Medyascope’ta değerlendirdi. Denizli’nin farkını siyasi istikrardan yana kullandığını dile getiren Ünal, “Denizli’de zaman zaman dengeler kurulur. Denizli farkını siyasi istikrardan yana kullanır ve mesajlarını çok net verir. Referandumda Denizli’de ‘Hayır’ çıkması aslında iktidara bir mesajdı” dedi.

Denizli’de, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik önyargı olmadığını belirten Ünal,“Denizli’de, Kılıçdaroğlu’nun şahsına yönelik bir önyargı yok. Burada eğer CHP istediği oyu alamazsa ya da Millet İttifakı’nın bileşenleri istediği oyu alamazsa çalışamamaktan dolayı olacaktır” dedi.

Millet İttifakı’na dahil olmayan partilerin Denizli’de CHP oylarını bölebileceğini aktaran Ünal, “CHP’yi bağlayan bir başka unsur olan TİP burada ne kadar oy alacak? HDP ve İYİ Parti ne kadar oy alacak? Bunların üzerine bir miktar da Muharrem İnce’yi eklerseniz Denizli’de CHP’nin kaybedeceği oy geniş bir sahaya yayılıyor gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

Yayının tamamını izlemek için tıklayın