Doç Dr Süleyman Yaman Koçak Tez Ödülü Akca’nın oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Doç Dr Süleyman Yaman Koçak Tez...

Doç Dr Süleyman Yaman Koçak Tez Ödülü Akca’nın oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2022 Çarşamba - 19:52Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba - 22:03
Doç Dr Süleyman Yaman Koçak Tez Ödülü Akca’nın oldu

Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) Doç Dr Süleyman Yaman Koçak anısına düzenlenen tez yarışmasında ödül, “Kamu Yönetimi Eğitimi ve Öğretimi İçerisinde Etik Eğitiminin Yeri ve Önemi” başlıklı çalışmasıyla Hakan Akca’nın oldu.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yaparken 2012 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Doç Dr Süleyman Yaman Koçak’ın anısına düzenlenen tez yarışmasının bu yıl altıncısı gerçekleştirildi.

Ödül töreni İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Doç Dr Koçak’ın ailesi, İİBF Dekanı Prof Dr M. Ensar Yeşilyurt, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr Süleyman Solmaz, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof Dr Nurten Sarıca, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof Dr H. Aliyar Demirci, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından “Kamu Yönetimi Eğitimi ve Öğretimi İçerisinde Etik Eğitiminin Yeri ve Önemi” başlıklı çalışması ile en başarılı tez ödülünün sahibi Hakan Akca ile tez danışmanı Dr Öğr Üyesi Mısra Ciğeroğlu Öztepe’ye belge ve ödülleri verildi.

Tören, Akca’nın ödül kazanan tezinin sunumuyla sona erdi.