Denizlim Derneği, Denizlili genç bürokratları buluşturdu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizlim Derneği, Denizlili genç bürokratları buluşturdu

Denizlim Derneği, Denizlili genç bürokratları buluşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2022 Cumartesi - 11:45Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi - 13:15
Denizlim Derneği, Denizlili genç bürokratları buluşturdu

Denizlim Derneği, “Dost Meclisi Buluşmaları”nda, Ankara’da görev yapan Denizlili genç bürokratları bir araya getirdi.

Denizlim Derneği’nin gelenekselleşen “Dost Meclisi Buluşmaları”ndan birisi daha gerçekleştirildi. TBMM Beştepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe, Ankara’da farklı kurumlarda görev yapan Denizlili genç bürokrat katıldı.

Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale getirdiğimiz, farklı alan ve sektörlerdeki hemşehrilerimizi bir araya getirdiğimiz Dost Meclisi Buluşmalarımızda bu ay genç bürokratlarımızla birlikteyiz. Denizli sevdamızı ortak paydamız haline getirdik. Bu payda çerçevesinde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, her türlü görüşe saygılı, ülkemize ve Denizli’mize faydalı nesiller yetiştirmek için üzerimize düşen görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Genç bürokratlar da yaptıkları çalışmaları paylaştı. Samimi sohbet ortamının saz ve söz ile taçlandığı akşamda etkinliğe katılanlar Denizlimizin güzel ezgilerine hep bir ağızdan eşlik ettiler. Denizli Türküleri ile şenlenen etkinlik başladığı gibi keyifle sona erdi.