Denizlim Derneği, Ankara’daki Denizlili sağlıkçıları buluşturdu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizlim Derneği, Ankara’daki Denizlili sağlıkçıları buluşturdu

Denizlim Derneği, Ankara’daki Denizlili sağlıkçıları buluşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Haziran 2022 Cumartesi - 11:41Güncelleme: 18 Haziran 2022 Cumartesi - 11:45
Denizlim Derneği, Ankara’daki Denizlili sağlıkçıları buluşturdu

Ankara’daki Denizlim Derneği, başkentte görev yapan Denizlili sağlık çalışanlarını “Dost Meclisi” etkinliğinde buluşturdu.

Etkinliğe Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Akdemir Özışık ve Denizlili sağlık çalışanları katıldı.

Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, burada yaptığı konuşmada, gelenekselleşen Dost Meclisi etkinliğini pandemi sonrasında yeniden başlattıklarını, sağlık alanında görev alanlar ile tıp fakültesi yeni mezunlarını bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Dost Meclisi toplantılarını belli periyotlarla yapmaya devam edeceklerini belirten Keysan, “Toplantılarımızı dar kapsamlı yaparak, kaynaşmayı ön planda tutuyor, belli sektörleri ve alanları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Çok yakın bir zamanda Ankara İl Sağlık Müdürü olarak atanan hemşehrimiz Ali Niyazi Kurtcebe hocamızı bir kez daha tebrik ediyorum. Denizlim Derneği olarak sayın müdürümüzün her zaman yanındayız” dedi.