Denizlili gençten dans gösterisiyle evlilik teklifi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizlili gençten dans gösterisiyle evlilik teklifi

Denizlili gençten dans gösterisiyle evlilik teklifi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:20Güncelleme: 26 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:21
Denizlili gençten dans gösterisiyle evlilik teklifi

Denizli'de bir genç, kız arkadaşına onlarca kişinin izlediği dans gösterisi sunumuyla evlilik teklif etti. Evlilik teklifine kızın anne ve babası da tanıklık etti.

Sıradan evlilik teklifleri yerini farklı konseptlere bıraktı. Kimi havada uçakta, balonda veya yamaç paraşütünde, kimi sahilde, kimi bir göl kıyısında, kimi gezide, kimi futbol sahası ya da spor salonunda evlilik teklifi yapıyor.

Bu evlilik teklifi ise amfi parkta dans gösterisi eşliğinde geldi. İlyas Taşkın, 4 yıldır arkadaşlık yaptığı Hasibe Öztürk’e evlilik teklif etmek için bir organizasyon hazırladı. Buna kız arkadaşının anne ve babasını da dahil etti.

Taşkın’ın anlaştığı dans grubu, Kınıklı Mahallesi’ndeki Amfi Park’ta dans gösterisine başladı. Kız arkadaşı da anne ve babasıyla birlikte dans gösterisini izlemeye başladı. Bir süre sonra da ortaya çıkıp beklenen teklifi yaparak, “Benimle evlenir misin” diye sordu.

İlyas Taşkın, “evet” yanıtıyla kutudan çıkardığı yüzüğü Hasibe Öztürk’ün parmağına taktı. O anlara tanıklık edenler de genç çiftin mutluluğuna alkışlarla ortak oldu.

“HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Nasıl bir evlilik teklifi yapacağı konusunda uzun zamandır bir karar veremediğini belirten İlyas Taşkın, “İlk kez gördüğüm bu gösteriyi değerli buldum ve bunda karar kıldı. Benim için de sevgim en değerli şeydir. Bunu yapmaya çalıştım. Bazı engeller çıktı ama inat edip bu hayalimi gerçekleştirdim. Denizli'de hiç yapılmamış bir şeydi. Çabaladım ve oldu. Zorluklar olsa da başardım. Sevgiden öte bir şey yoktur. Sevgi olduğu sürece, her şeyin önüne geçilebilir. Her engel aşılabilir” dedi.

Çok duygulandığı için ağladığını ifade eden Hasibe Öztürk ise her şeyin çok güzel olduğu ve uzun süre düşünülmüş bir evlilik teklifinin kendisini de mutlu ettiğini belirtti.