Halk eğitimi merkezleri depremzedeler için üretiyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Halk eğitimi merkezleri depremzedeler için üretiyor

Halk eğitimi merkezleri depremzedeler için üretiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2023 Çarşamba - 10:07Güncelleme: 1 Mart 2023 Çarşamba - 10:07
Halk eğitimi merkezleri depremzedeler için üretiyor

Denizli’deki halk eğitimi merkezleri, deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretimlerini sürdürüyor. Görevliler ve kursiyerler, eşofmandan pijamaya, eldivenden bereye çeşitli ürünlerin dikimini yapıyor.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen çalışmalar kapsamında usta öğretici ve kursiyerler, atölyelerde atkı, bere, eşofman takımı, polar ceket, şapka, şal, polar battaniye, polar çocuk pijama takımı, çocuk eşofman takımı, alt eşofman, sweat, nevresim takımı, yastık kılıfı, kağıt bardak, ultrasonik maske, el örgüsü oyuncak, banyo ve el havlusu, el yapımı yufka-bazlama, el örgüsü patik çorap, yelek, bebek yeleği, şapka, atkı, eldiven, bebek battaniyesi, kefen, ceset torbaları ve uyku tulumları üretti.

Yardım malzemeleri daha sonra Denizli Valiliği ve AFAD koordinesinde deprem bölgesine gönderildi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Ekici, çalışmalarla ilgili “Birer fabrika gibi çalışan atölyelerimizde tamamen kendi ürettiğimiz ihtiyaç malzemelerinin sevkiyatı da hızlı bir biçimde organize olunarak afet bölgesine vakit kaybetmeden ulaştırılıyor. Organizasyonda emeği geçen tüm ekibimize canıgönülden teşekkür ediyorum” dedi.