Yollarda altyapı sonrası yapılamayan üst yapı isyan ettiriyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Yollarda altyapı sonrası yapılamayan üst yapı...

Yollarda altyapı sonrası yapılamayan üst yapı isyan ettiriyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2023 Cumartesi - 11:38Güncelleme: 25 Mart 2023 Cumartesi - 11:39
Yollarda altyapı sonrası yapılamayan üst yapı isyan ettiriyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, aylardır devam eden altyapı çalışması ve bir türlü başlanamayan üst yapı vatandaşlar ile sürücüleri isyan ettiriyor. Sosyal medya hesaplarından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye sert eleştiriler yapılıyor.

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi sakinleri, hem Denizli Büyükşehir Belediyesine hem Pamukkale Belediyesine tepkili. Nedeni ise, uzun süredir devam eden altyapı çalışmaları, kazı yapılıp kapatılan yollar ve üstyapıya bir türlü geçilememesi.

Yağmurlu günlerde çamura bulanan, yağışsız günlerde ise yükselen toz bulutundan etkililenen mahalle sakinleri, tepkilerini sosyal medyadan dile getirmeye başladı. “Aylardır rezil rüsva durumda olan Kayhan Eskiyol” paylaşımına eklenen fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapıldı.

YORUMLARDAN

Tepkilerin sert bir dille aktarıldığı yorumlarda, “Zolan ve Örki, AK Parti’yi bitirmek için ellerinden geleni yapıyor”, “Korona bitti, yol çalışması bitmedi. Toz, duman, çamur”, “Ne bitmez çilemiz varmış, bebek mezarı gibi çukurlar”, “Oy moy yook... Hergün geçiyorum içim dişim kalmadı” ifadeleri kullanıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları: