Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekanı: Loca Restaurant – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekanı:...

Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekanı: Loca Restaurant

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2022 Cuma - 16:06Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi - 21:04
Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekanı: Loca Restaurant

Gökhan Tekstil, Anım Otel ve bünyesindeki Loca Restaurant ile turizm ve hizmet sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Ünlü şef Murat Bozok ve ekibinin sunumuyla Loca Restaurant, İtalyan mutfağını Denizli’ye taşıyacak.

Denizli’nin köklü şirketlerinden Gökhan Tekstil, turizm ve sanayi kenti Denizli’ye butik otel ve restaurant ile farklı bir konsept getiriyor. Butik otel Anım ile turizm sektörüne giren iş insanı Ahmet Gökşin, hizmette de hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

4 MART’TA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

En taze ve organik ürünlerle hazırlanan yemekleri ile İtalyan mutfağını Denizli’ye taşıyan Loca Restaurant, geniş şarap kavı ile kentin yeni ve nezih lezzet mekanı olarak 4 Mart’tan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

ÜNLÜ ŞEF MURAT BOZOK VE EKİBİ GÖREV YAPACAK

Butik otelin içinde nezih bir ortamda İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini sunacak Loca Restaurant, ünlü şef Murat Bozok ve ekibine emanet. Eğitimini ABD’de tamamlayan Bozok, New York, Paris, Londra gibi dünyanın en büyük kentlerinde Michelin Yıldızlı pek çok restaurantta farklı görevlerde çalıştı. 2009 yılında Türkiye’ye dönen Murat Bozok “Mimolett” isimli fine-dining restauranını açtı. Mimolett ve sonrasında Habertürk gazetelerinde köşe yazarlığı da yapmaktadır.

İTALYA’DAN PİZZA FIRINI GETİRTİLDİ

Loca Restaurant, pizzanın lezzetini de tattıracak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. İtalya’dan özel olarak getirilen Stefano Ferrara fırınında, yine bu ülkeden sağlanan un ve domates sosu ile hazırlanacak gerçek Napoli pizzası konuklara sunulacak.

EĞİTİMLER NAPPO PİZZA’NIN KURUCUSU ÖZGÜR KILIÇLAR’DAN

Loca Restaurant mutfak ekibinin pizza eğitimlerini Nappo Pizza’nın kurucusu Özgür Kılınçlar üstleniyor. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesinde tamamlayan Özgür Kılınçlar, Türkiye’de çeşitli girişimcilik faaliyetlerinde bulunduktan sonra New York’a gidip yeni bir şirket kurdu. Burada İtalyan mutfağı ve Napolitan pizzaya ilgi duymaya başladı. Türkiye’ye döndükten sonra, İtalyan mutfağına olan ilgisi ve yeteneği ile Nappo Pizza’yı kuran Kılıçlar, gerçek bir Napolitan pizza ustası olarak tanınıyor.

Kapılarını 4 Mart’tan itibaren açacak olan Denizli’nin yeni lezzet mekanı Loca Restaurant için 0533 253 76 66 numaralı telefondan yaptırılabilecek.