19.09.2026, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Ulus Caddesi’nden akan sel araçları sürükledi

Ulus Caddesi’nden akan sel araçları sürükledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2025 Cumartesi - 19:48Güncelleme: 2 Ağustos 2025 Cumartesi - 19:48
Ulus Caddesi’nden akan sel araçları sürükledi

Denizli’de yaklaşım yarım saat yağan sağanak yağmur kentin birçok cadde ve sokağını sular altında bıraktı, akıntıya kapılan araçlar suyun üzerinde küçük balıkçı teknesini andırdı.

Kurak günler ve mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklardan bunalan Denizlililer, Meteorolojiden gelen “yağış var” haberiyle sevindi. Ancak, bu sevinç kuvvetli sağanak yağışla birlikte kabusa dönüştü.

Bağbaşı’ndan Yenişafak’a çok sayıda mahallede etkili olan sağanak yağmur, kısa sürede sele dönüştü. Birçok bulvar, cadde ve sokak suyla doldu.

Haberin DevamıReklam




ULUS’TAN SEL NEHİR GİBİ AKTI

Yüksek kesimlerden inen sel, kısa sürede Ulus Caddesi’ne, oradan da Fevzi Çakmak Bulvarı’na ulaştı. Sele kapılan bazı araçlar kontrolden çıkıp, küçük birer balıkçı teknesi gibi hareket etti.

Bölgedeki bazı iş yerleri ve binaların bodrum katlarını da su bastı. Bazı alt geçitlerin de suyla dolması sonucu trafik kilitlendi.