Sokak hayvanları ölü bulundu, zehirlendikleri iddia edildi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Sokak hayvanları ölü bulundu, zehirlendikleri iddia...

Sokak hayvanları ölü bulundu, zehirlendikleri iddia edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2024 Çarşamba - 11:23Güncelleme: 24 Ocak 2024 Çarşamba - 11:26
Sokak hayvanları ölü bulundu, zehirlendikleri iddia edildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Bağbaşı Mahallesi ile Çal ilçesine bağlı Hançalar’da hayvanların zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hüdai Oral Caddesi üzerinde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlkokulu çevresinde sokak hayvanlarının öldürüldüğü yönündeki haberlerin ardından, bu kez de Pamukkale ilçesine bağlı Bağbaşı Mahallesi ile Çal ilçesine bağlı Hançalar Mahallesi’nde hayvanların zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü.

Denizli Hayvan Dostları Derneği Başkanı Bülent Gökçe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir gün önce bir tane yavru köpekten başladı. Ertesi gün anne köpek ve bir kaç tane de kedimizin zehirlendiğini öldüğünü duyduk. Bununla ilgili gerekli şikayet ve suç duyurularını bulunduk. Jandarma, polis ve tarım ilçe müdürlükleri bu olayları araştıracaklar. Biz faillerin bulunması taraftarıyız” dedi.

Bağbaşı Mahallesi’nde de benzer bir durumun yaşandığını öne süren Gökçe, “Bunu yapanların insanlığını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Yetkililerimizden de bu olayları araştırıp açığa çıkarmasını istiyoruz” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)