Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında şehitlerimizi özlemle andık – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında şehitlerimizi özlemle...

Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında şehitlerimizi özlemle andık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2022 Cuma - 13:36Güncelleme: 18 Mart 2022 Cuma - 13:36
Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında şehitlerimizi özlemle andık

“Çanakkale geçilmez” notuyla tarihe damga vuran ve vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi büyük zaferin 107. yılında bir kez daha özlem, sevgi ve minnetle andık.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü dolayısıyla Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te tören düzenlendi. Törene Vali Ali Fuat Atik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, bağımsız milletvekili Teoman Sancar, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Cengiz Güven, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Levent Güldoğuş ve şehit yakınları ile gaziler katıldı.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık'ın konuşmasının ardından Vali Ali Fuat Atik, şehitlik şeref defterini imzaladı.

Protokol üyeleri, şehit anı odası ve şehit kabirleri ile Polis Şehitliği'ni de ziyaret etti.

Denizli Müftülüğü tarafından şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar okundu.

ŞEHİT AİLELERİYLE KAHVALTI

Öte yandan, Vali Ali Fuat Atik’in ev sahipliğinde verilen kahvaltıda şehit aileleri ve gaziler, protokol üyeleriyle bir araya geldi. Atik, masalara tek tek giderek, şehit aileleriyle sohbet etti.