Şehidin cenaze töreninde CHP çelengi parçalandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Şehidin cenaze töreninde CHP çelengi parçalandı

Şehidin cenaze töreninde CHP çelengi parçalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Aralık 2023 Çarşamba - 13:09Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba - 13:10
Şehidin cenaze töreninde CHP çelengi parçalandı

Denizli’nin Tavas ilçesindeki şehit cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel adına gönderilen çelenk, kimliği belirlenemeyen kişilerce parçalandı.

Tavas’ın Yorga Mahallesi nüfusuna kayıtlı şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan için dün Tavas Çarşı Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine protokol ve siyasi partiler ile çeşitli kuruluş tarafından çelenk gönderildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel adına gönderilen çelen de burada yer aldı.

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, çelengin parçalandığını söyleyerek, “Şehit cenazelerinde dün Tavas’taydık. Gerçekten yüreğimiz yandı. Bağrımıza taş basıldı. Ama orada dahi malum siyasi partinin getirdiği taşıma kişiler kalktılar çelengimizi parçaladılar. Biz orada da sağduyumuzu, Tavas halkı gibi, Denizli halkı gibi, Türkiye halkı gibi metanetimizi, soğuk kanlılığımızı korumaya devam ettik .Bundan sonra da devam edeceğiz. Hiç kimse buradan bir provakatörlük beklemesin, buradan onlara ekmek çıkmaz. Bu milletin sağduyusu var. Bu milletin yüreğinde acı varken kalkıp da bu milleti kışkırtmaya, bölmeye, ötekileştirmeye hiç kimsenin gücü yetmez diyorum” ifadelerini kullandı.