Denizli’de, 1971-1983 yılları arasında köy statüsündeyken öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevini yürüten Münevver Yardım, 42 yıl sonra eski öğrencileriyle bir araya geldi.
Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi henüz köy statüsündeyken, 1971 – 1983 yılları arasında öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevini yürüten Münevver Yardım, yıllar sonra eski öğrencileriyle bir araya geldi.
Öğretmen ve öğrenciler, geçmişe yolculuk yaparak eski günleri andı. Samimi sohbetlerin yapıldığı buluşmada, hem duygusal anlar yaşandı.
Münevver Hoca, öğrencileriyle yeniden bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, eski öğrencileri de öğretmenlerinin hayatlarında bıraktığı izleri anlatarak teşekkürlerini iletti. Buluşma hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirildi.
DENİZLİ (İHA)