Mimarlar Mimarlar Gecesi yoğun katılımla yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Mimarlar Mimarlar Gecesi yoğun katılımla yapıldı

Mimarlar Mimarlar Gecesi yoğun katılımla yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2021 Salı - 17:40Güncelleme: 12 Ekim 2021 Salı - 18:01
Mimarlar Mimarlar Gecesi yoğun katılımla yapıldı

Mimarlar Odası Denizli Şubesinin geleneksel gecesi yapıldı. Bu yıl 27’ncisi düzenlenen Mimarlar Gecesi’nde, meslekte uzun yıllardır faaliyet gösteren üyelere plaket verilirken, yeni katılan üyelere de rozetleri takıldı.

Kentteki bir otelde düzenlenen Mimarlar Gecesi’ne Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Gülsever, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Kazım Güngör, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bölüm Başkanı Gözde Kan Ülkü, Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci, TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet Akköse, Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Arif Dönmez, Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Gülhan Saruhan, Harita Mühendisleri Odası İzmir 2. Başkanı Nazım Tanrıkulu, Peyzaj Mimarları Odası Denizli İl Temsilcisi Aynur Akdaş, Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Aydar, Şehir Plancıları Odası Denizli İl Temsilcisi Furkan Büyükpamukçu, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nurhayat Aydın, Merkezefendi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gürhan Ger ve oda üyeleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde kendilerine destek olan tüm mimar meslektaşlarına teşekkür etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de gecede birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından meslekte Gecede 60-50-45-40-35-30 ve 25’inci yılını dolduran üyelere plaketleri verildi. Odaya yeni üye olan genç mimarlara da rozetleri takıldı.

Geleneksel Mimarlar Gecesi’ne müzik grubu Sunshine Band şarkılarıyla renk katarken, üyeler ve konuklar şarkılar eşliğinde dans ederek eğlendi.