Mabel Matiz’in Antidepresan şarkısında dans etti, sosyal medyada gündem oldu – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Mabel Matiz’in Antidepresan şarkısında dans etti,...

Mabel Matiz’in Antidepresan şarkısında dans etti, sosyal medyada gündem oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2023 Salı - 14:33Güncelleme: 13 Haziran 2023 Salı - 14:34
Mabel Matiz’in Antidepresan şarkısında dans etti, sosyal medyada gündem oldu

Denizli’de, alışveriş yapmak için gittiği markette sevdiği şarkıyı duyunca oynayan ve sosyal medyada gündem olan emekli öğretmen Nimet İyice, “Marketteki müzik ‘gitme buradan’ diyordu, kendimi kaybettim” dedi.

Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi’nde girdiği markette, Maber Matiz’in son dönemde popüler olan şarkısı Antidepresan’ın çaldığını fark eden emekli öğretmen Nimet İyice, kısa bir dans şovu sergilemiş, o anlara ilişkin video ise sosyal medyada gündem olmuştu.
 
Çocukluğundan beri sanatla uğraştığını ve dans ettiğini dile getiren İyice, dansı çok sevdiğini ve o şarkının ise kendisini anlattığını söyledi. 
 
Antidepresan şarkısını duyduğunda kendini kaybettiğini belirten İyice, “Dışarı çıkarken ‘nerede duyarsam orada oynayacağım’ dedim. Gitmeden önce markete gidip yaprak sarmasının fiyatına bakayım dedim. O esnada bir baktım ki şarkı çalmaya başladı. Sarışın kız da vardı ve beni seyrediyordu. Başka kimse olmayınca da oynadım. Şarkı bitmeden utandım artık, şikayet edilir diye. ‘Kusura bakmayın’ deyip marketten ayrıldım” diye konuştu.
 
Çocukluktan bu yana dans ettiğini aktaran İyice, “3-4 yaşlarındayken misafirler hep beni oynatırdı, kalk oyna derlerdi. Bundan kaynaklı çok severim oynamayı. O günden bugüne devamlı oynamayı seviyorum. Marketteki müzik gitme buradan diyordu, kendimi kaybettim. Ben ünlü olmak için oynamadım, çalışan seyretsin diye oynadım” dedi.