Kuvvetli rüzgar pazar yerini darmadağın etti – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kuvvetli rüzgar pazar yerini darmadağın etti

Kuvvetli rüzgar pazar yerini darmadağın etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2024 Cumartesi - 10:04Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi - 10:05
Kuvvetli rüzgar pazar yerini darmadağın etti

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar, ilçe pazarının altını üstüne getirdi. Satışa sunulan ürünlerin etrafa saçıldığı pazar yerinde, esnaf zor anlar yaşadı.

Meteorolojinin günler öncesinden uyarı verdiği kuvvetli rüzgar, kent genelinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Acıpayam, Babadağ, Çal, Honaz, Kale, Pamukkale ve Tavas ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarına müdahaleyi güçleştiren, alevlerin geniş bir alana yayılmasına neden olan rüzgar, Bozkurt’ta ise ilçe pazarını vurdu.

Kuvvetli esen rüzgar, Çarşı Meydanı’nda kurulan pazarda, esnafın güneşten korunmak üzere kurduğu çadırları söktü. Tezgahlardaki ürünler de etrafa saçıldı. Alışveriş için pazara gelen vatandaşlar da havada uçuşan eşyalardan kendisini korumaya çalıştı.

Satışa sunulan ürünlerin birbirine karıştığı pazar yerinde tezgah açan esnaflar, kendi ürünlerini ayıklayabilmek için büyük çaba harcadı.

Haberin DevamıReklam




Bozkurt pazaryerinde fırtınanın neden olduğu karmaşa ve panik anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası kayıtlarına saniye saniye yansırı. Görüntülerde kaçışan vatandaşlar, uçuşan eşyalar ve devrilen çadırlar yer aldı.

DENİZLİ (İHA)