Denizli’ye kar o ilçelerden giriş yaptı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli’ye kar o ilçelerden giriş yaptı

Denizli’ye kar o ilçelerden giriş yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ocak 2022 Cumartesi - 10:46Güncelleme: 22 Ocak 2022 Cumartesi - 23:32
Denizli’ye kar o ilçelerden giriş yaptı

Denizli’ye kar güneydeki ilçelerden giriş yaptı. Kar yağışı özellikle Çameli’de etkili olurken, Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran-Serinhisar arasındaki bölümünde sürücülere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

Meteorolojinin Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla işaret ettiği kar yağışı güneydeki ilçelerden Çameli, Acıpayam ve Serinhisar’da başladı. Çameli’de sabah erken saatlerde lapa lapa yağmaya başlayan kar, ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerde etkili oluyor.

Kar yağışının görüldüğü bir başka ilçe Acıpayam. İlçe merkezinde sabah saatlerinde görülen kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Yüksek kesimlerdeki mahallelerde ise kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti.

Karla mücadele için gerekli önlemlerin alındığını bildiren Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, "Acıpayam halkımızın hizmetkarı olan Acıpayam Belediyemiz çalışanı emekçi kardeşlerim bereket olarak gördüğümüz ve hasretle beklediğimiz kar yağışı devam ederken meydana gelebilecek tüm olumsuzluklara karşı hazırlıklarını yapmış durumdalar" açıklamasını yaptı.

Serinhisar’da da kar yağışının aralıklarla devam ettiği bildirildi. Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran ile Serinhisar arasında kalan bölümünde sürücülere kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.