Kale İlçe Emniyet Amirliğine araç bağışı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kale İlçe Emniyet Amirliğine araç bağışı

Kale İlçe Emniyet Amirliğine araç bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Aralık 2023 Çarşamba - 12:02Güncelleme: 20 Aralık 2023 Çarşamba - 12:02
Kale İlçe Emniyet Amirliğine araç bağışı

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve 6 yardımsever iş insanı tarafından alınan 2 araç, Kale İlçe Emniyet Amirliğine bağışlandı.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ile iş insanları Hasan Karaayvaz, Savaş Keleş, Aslı Çomak, Abdülkerim Botan Güngör, Memduh Koçak ve Tolga Ozan Yılmaz tarafından 2 araç alındı. Bu araçlar, Kale İlçe Emniyet Amirliğine teslim edildi.

Yardımsever iş insanlarının katkılarıyla emniyete kazandırılan 2 araç, Kale İlçe Emniyet Amirliğinin hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.

İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise katkılarından dolayı iş insanlarına teşekkür plaketi verdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla kuvvemize kazandırılan 2 adet araç satın alınarak vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına Kale İlçe Emniyet Amirliğimiz hizmetlerinde kullanılmaya başlanmıştır. İl Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağdıç, değerli katkılarından dolayı iş insanlarımıza teşekkürler ederek plaket vermiştir” denildi.