Kadrolu olan personel memurluk yemini etti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Kadrolu olan personel memurluk yemini etti

Kadrolu olan personel memurluk yemini etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:37Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:38
Kadrolu olan personel memurluk yemini etti

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde sözleşmeli olarak görev yapan ve son düzenlemeyle kadroya geçişi sağlanan 125 personel “memurluk yemini” etti.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yemin töreni heyecanı yaşandı. kurumun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, şube ve ilçe müdürleri ile kadro atamaları yapılan personel katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, törendeki konuşmasında “Sözleşmeli çalışan tüm arkadaşlarımızın memur kadrolarına geçişlerini gerçekleştirdik. Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ülkesini seven görevini en iyi yapandır. Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları, devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Sözleşmeliden kadroya atanan 125 personel masaların üzerindeki Türk bayraklarına ellerini koyarak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddesine göre yemin etti.