Denetimli serbestlik yükümlülerinin çalışmaları sergilendi – D20Haber
17.06.2024, Pazartesi
24 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denetimli serbestlik yükümlülerinin çalışmaları sergilendi

Denetimli serbestlik yükümlülerinin çalışmaları sergilendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:34Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:35
Denetimli serbestlik yükümlülerinin çalışmaları sergilendi

Denizli’de, denetimli serbestlik yükümlülerinin filografi ve ebru kurslarında yaptığı çalışmalar açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Adalet ile Gençlik ve Spor bakanlıkları arasında imzalanan protokol kapsamında, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Denizli Ticaret Borsası ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle uygulanan “Sanat Atölyem” projesinde yapılan çalışmaların yer aldığı sergi bir alışveriş merkezinde açıldı.

 

Serginin açılışına Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma ATICI Bakcan, Adalet Başmüfettişi Faruk Çelik ve il prokotolü katıldı.

Vali Coşkun, törendeki konuşmasında, yapılan çalışmaları takdire şayan bulduğunu belirterek, emeği geçen kurumlar ve denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere teşekkür etti.

Haberin DevamıReklam




Başsavcı Ataman ise, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yükümlülerin mesleki becerilerini ön plana çıkaran kursların açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yükümlülerin toplumla bütünleşmesi ve üretmesinin çok değerli olduğunu vurgulayan Ataman, projede emeği geçen tüm kurumlara ve kursiyerlere teşekkür etti.

Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Güler de, bu yılın ocak ve mayıs ayları arasında düzenlenen filografi kursunda 40 yükümlü tarafından 50, ebru kursunda ise 30 yükümlü tarafından 300 olmak üzere toplam 350 eser üretildiğini, kurs süresince filografi etkinlik çalışmalarına 276, ebru etkinlik çalışmalarına 266 olmak üzere toplam 542 yükümlünün katıldığını belirtti.

Konuşmaların ardından, bugün ve yarın açık kalacak serginin açılışı yapıldı.

Bu arada, Başsavcı Ataman tarafından Vali Coşkun’a hükümlüler tarafından filografi sanatı ile üretilen Türk bayrağı hediye edildi.