Bir ilçe ile 15 mahallede su kesintisi – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Bir ilçe ile 15 mahallede su...

Bir ilçe ile 15 mahallede su kesintisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Eylül 2022 Cumartesi - 11:50Güncelleme: 24 Eylül 2022 Cumartesi - 23:45
Bir ilçe ile 15 mahallede su kesintisi

Denizli’de, bir ilçe merkezi ile 15 mahallede ana şebeke arızası, elektrik kesintisi, şebeke ve altyapı çalışmaları gibi nedenlerle plansız su kesintisi yapılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren Bekilli ilçe merkezinin yanı sıra farklı ilçelerin 15 mahallesinde plansız içme suyu kesintisi yaşanıyor.

MERKEZEFENDİ’DE 3 MAHALLEDE SULAR KESİK

Merkezefendi ilçesinde, plansız içme suyu kesintilerinden Saruhan, Barbaros ve Göveçlik mahallelerindeki aboneler etkileniyor. Kesintinin ana şebeke arızasından kaynaklı olduğu belirtiliyor..

PAMUKKALE’DE 1 MAHALLEDE KESİNTİ

Pamukkale ilçesinin Kayıhan Mahallesi’ndeki abonelere ise, Mimar Sinan Caddesi altyapı çalışmaları sırasında oluşan ana şebeke arızası nedeniyle içme suyu sağlanamıyor.

DİĞER İLÇELER

Acıpayam’ın Eskiköy, Bekilli merkez ile Bükrüce, Poyrazlı, Sırıklı ve Üçkuyu, Çivril'in Haydan ve Yeşilyaka mahallelerinde elektrik kesintisi nedeniyle su kesinti yaşanıyor.

Çameli'nin İmamlar, Honaz'ın Kocabaş ve Buldan'ın Çatak mahallelerinde ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yapılıyor.

Babadağ'ın Kelleci Mahallesi’ndeki kesintinin ise yoğun su kullanımından kaynaklandığı bildiriliyor.