Berber, müşterisini sıcak hava balonunda tıraş etti – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Berber, müşterisini sıcak hava balonunda tıraş...

Berber, müşterisini sıcak hava balonunda tıraş etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2024 Cumartesi - 10:16Güncelleme: 4 Mayıs 2024 Cumartesi - 10:17
Berber, müşterisini sıcak hava balonunda tıraş etti

Denizli’de bir berber, sıcak hava balonuna binip, müşterisini 300 metre yükseklikte tıraş etti. Turistler, yüksekte tıraş deneyimini ilgiyle izledi.

Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde berber salonu bulunan Mehmet Çağdaş, bu kez mesleğini icra için sıcak hava balonunu seçti. Travertenler ile Roma ve Bizans döneminden kalan tarihi eserlerin buluştuğu Pamukkale’deki sıcak balon turuna katılan Çağdaş, beraberindeki müşterisini havada tıraş olmaya ikna etti.

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin meraklı bakışları arasında eline makas ve tarağı alarak tıraşa başlayan Çağdaş, yaklaşık 1 saat süren balon turu boyunca müşterisinin saç ve sakal tıraşını yaptı. müşterisi gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken yaptığı tıraşla ilgili olarak yayınlanan video da sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi.

Haberin DevamıReklam




Farklı olmayı ve yenilikler yapmayı çok sevdiğini belirten kuaför Mehmet Çağdaş, “Ne yapabilir diye düşünürken dünyaca ünlü Pamukkale’mizin gökyüzünden seyredilebildiği balonda tıraş yapmak fikri geldi. Bu fikrimi müşterime söylediğimde ilk başta biraz endişelendi ama sonrasında ikna oldu. Müşterimi, o gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken onu tıraş ettik. Balkondaki yerli ve yabancı turistler, ilk başta çok şaşırdılar ama sonra hayranlıkla bizi izlediler. Aynı heyecanı yaşamak isteyen birçok kişi bize ulaştı. Tabii bu bizim her zaman yapabileceğimiz bir şey değil ama ben farklı yeniliklere imza atmaya devam edeceğim. Farklı ve sıra dışı mekanlarda mesleğimi icra etmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

DENİZLİ (İHA)