Banka şubesinin taşınacağını öğrenen çiftçilerden eylem – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Banka şubesinin taşınacağını öğrenen çiftçilerden eylem

Banka şubesinin taşınacağını öğrenen çiftçilerden eylem

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:17Güncelleme: 14 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:17
Banka şubesinin taşınacağını öğrenen çiftçilerden eylem

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’nde bulunan kamu bankasına ait şubenin başka bir noktaya taşınacağını öğrenen çiftçiler eylem yaptı.

İlçenin Akköy Mahallesi’nde 1985 senesinden bu yana hizmet veren bir kamu bankasına ait şubenin başka bir yere taşıması yönünde karar alındı.

Kararı duyan yaklaşık 200 çiftçi, banka şubesi önünde toplanarak karardan vazgeçilmesi ve şubenin mahallelerinde faaliyet göstermeye devam etmesi taleplerinde bulundu.

Eyleme katılan 75 yaşındaki Zehra Karabulut, yaşı itibariyle başa bir yere gitme imkanı olmadığını belirterek, şube taşınırsa büyük zorluk yaşayacaklarını söyledi. Emekli din görevlisi Halil İbrahim Çetin ise şubenin, bölgedeki 15 mahallede üretim yapan vatandaşlara 38 yıldır hizmet verdiğini dile getirdi.

Yeni bina önerisinde bulunduklarını aktaran Çetin, “Banka şubesi çalışmıyor sanılmasın. Belki de Denizli’de en çok çalışan şubelerden birisi burası. Defalarca yeni bina yapma önerimize rağmen banka yetkilileri tarafından isteklerimiz dikkate alınmadı. Akköy, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Yüzlerce turist geçmekte Akköy’den. Akköy’e bakarak Türkiye’ye değer biçilmekte, ne olduğu görülmektedir” dedi.

DENİZLİ (İHA)