Vali Coşkun, bağlama resitalinde türküye eşlik etti – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Vali Coşkun, bağlama resitalinde türküye eşlik...

Vali Coşkun, bağlama resitalinde türküye eşlik etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2024 Cumartesi - 11:01Güncelleme: 10 Şubat 2024 Cumartesi - 11:02
Vali Coşkun, bağlama resitalinde türküye eşlik etti

Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneğine ziyarette bulundu. Ziyaretteki bağlama resitalinde seslendirilen Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsüne Vali de eşlik etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti. Ziyaret programına katılan özel bireyleri tek tek tanıtan dernek başkanı Nesrin Akbeyik, 19 yıldır faaliyette bulunduklarını belirtti.

Hayatın içerisinde zorluklar olduğunu ifade eden Vali Coşkun ise, “Bu zorlukların aşılması için dayanışma içerisinde olunması önemli. Her zaman imkanlar doğrultusunda sizin yanınızdayız. Çok güzel projeler hayata geçirilmiş. Çocuklarımız her zaman hayatın içerisinde olmuş. Bu çocukların toplum içerisinde olması çok önemli” ifadelerini kullandı.

Derneğin faaliyetlerinden hazırlanan fotoğrafları inceleyen Vali Coşkun’a Akbeyik, fotoğraf karelerinde yer alan her bireyin hayat hikayesini tek tek anlattı.

Görme engelli Fazıl Eskin’in elindeki sazı gören Vali Coşkun kendisi için bir türkü söylemesini istedi. Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü söyleyen Eskin’e hem arkadaşları hem Vali Coşkun eşlik etti.

Özel bireylerin Vali Coşkun için hazırladıkları hediyeleri vermelerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

DENİZLİ (İHA)