Vali Atik, gazetecilere veda etti – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Vali Atik, gazetecilere veda etti

Vali Atik, gazetecilere veda etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2023 Perşembe - 18:20Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe - 18:21
Vali Atik, gazetecilere veda etti

Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kentteki gazetecilere veda etti. Bundan sonraki dönemde sakin bir hayat sürmek istediğini ve Çanakkale’ye yerleşeceğini belirten Atik, “Denizli’yi çok sevdim” dedi.

Vali Ali Fuat Atik, kentteki gazetecilere veda etmek üzere Denizli Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. Oldukça duygusal anlar yaşayan ve görev yaptığı deprem bölgesindeki anılarını anlatan Atik, “Bu herhalde bundan sonraki hayatımda da basın mensuplarıyla toplu halde son görüşmem olacak. Denizli Valiliği yaptığım süre içerisinde basın mensuplarının bana vermiş olduğu destekten dolayı minnet duygularımı ifade etmek istiyorum” dedi.

“DENİZLİ SAYFAM KAPANIYOR”

Denizli’de göreve başladığında “ne olur beni eleştirin, yazın, çizin, alınganlık göstermem” dediğini anımsatan Atik, “Çünkü, eleştiriden beslenmenin insanı geliştireceğine inanan birisiyim. Tabiki çok kısa bir süre sonra benim Denizli sayfam kapanıyor. Resmi yani görev anlamında bu sayfayı kapatıyoruz. Bundan sonra Denizli’ye gezmek ve buradaki dostlarımı ziyaret etmek için geleceğim. Çünkü, Denizli’yi çok sevdim. Denizli insanını çok sevdim. Denizli’nin bende ve ailemde tatlı hatıraları oldu. Ayrılıkların burukluğunu yaşıyorum. Bu şehre geleceğim. Yaşayamadığım bu şehri yaşamak istiyorum. Keyfini çıkaramadığım bu şehrin keyfini çıkarmak istiyorum” diye konuştu.

Hiç kimseye küskün veya dargın olmadığını söyleyen Atik, “Sizleri Karadenizliliğimin vermiş olduğu o ani çıkışlardan dolayı üzdüysem bana hakkınızı helal edin. Bilin ki bu kardeşinizin kalbinde en ufak bir kötülük yoktu. Ne yapayım yapım böyle, hiç değişmedim. Üniversitedeki Ali Fuat da böyleydi, Kaymakam Ali Fuat da böyleydi, Siirt Valisi Ali Fuat da böyleydi, Denizli Valisi Ali Fuat da böyleydi” ifadelerini kullandı.

ÇANAKKALE’YE YERLEŞECEK

Denizli’den sonraki yaşamı ile ilgili de bilgi veren Atik, Denizli’den ayrıldıktan sonra Çanakkale yaşayacağını, sakin bir hayat süreceği, devletin görev vermesi durumunda da elinden gelini yapacağını sözlerine ekledi.