Denizli Traverten Jeoparkı Fotoğraf Sergisi açıldı – D20Haber
16.05.2024, Perşembe
16 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Traverten Jeoparkı Fotoğraf Sergisi açıldı

Denizli Traverten Jeoparkı Fotoğraf Sergisi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2021 Pazar - 18:54Güncelleme: 31 Ekim 2021 Pazar - 18:54
Denizli Traverten Jeoparkı Fotoğraf Sergisi açıldı

Denizli’de kurulması hedeflenen “traverten jeoparkı” ile ilgili çalışmalar devam ederken, kamuoyu duyarlılığını oluşturmak amacıyla da fotoğraf sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi salonu’ndaki serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Barış Semiz, jeopark çalışma grubundan Prof Dr Mehmet Özkul ve davetliler katıldı.

Haberin DevamıReklam




Sergide fotoğraf sanatçıları Bekir İnce, Betül Erdem, Birsen Doğan, Fatma Gönüllü, Fazilet Göktaş, Feyzullah Nihaiözbey, Kadir Özkaya, Mehmet Özkul, Tamer Ayvaz, Mehmet Ali Koralay, Özge Arslankara, Sait Yalçın, Serdar Yağcı, Sunay Kalınkara, Süleyman Demir, Tolga Ulutaş, Ümmü Nisan Kandilcioğlu ve Velittin Kalınkara’nın çalışmaları yer aldı.

Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Barış Semiz, 4 Kasım’a kadar açık kalacak sergiyle UNESCO kriterlerine uygun kurulması hedeflenen “Denizli Traverten Jeoparkı”nın bölgeye ve bölge insanına sağlayacağı sosyal, kültürel ve ekonomik katkılar hakkında bir farkındalık oluşturulmasının amaçlandığını belirterek, Denizlilileri sergiyi görmeye davet etti.