DEMESKO, Çınar Meydanı’nda bedava meyve dağıttı – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. DEMESKO, Çınar Meydanı’nda bedava meyve dağıttı

DEMESKO, Çınar Meydanı’nda bedava meyve dağıttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mayıs 2024 Cuma - 16:50Güncelleme: 10 Mayıs 2024 Cuma - 16:56
DEMESKO, Çınar Meydanı’nda bedava meyve dağıttı

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO) yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye (DBB) Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu meyve sepetiyle ziyaret etti. Delikliçınar Meydanı’nda ücretsiz meyve dağıtımı sırasında vatandaşlar karpuz alabilmek için birbiriyle yarıştı.

• TIKLAYIN | Delikçınar Meydanı’nda 2 bin paket meyve dağıtılacak

DEMESKO’nun Serinhisarlı Başkanı Halil Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, DBB’nin Serinhisarlı Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Öztürk, ziyarette Çavuşoğlu’na içinde çeşitli meyvelerin yer aldığı bir sepeti verdi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çavuşoğlu, Denizli halkının sağlıklı ve kaliteli sebze-meyveye uygun fiyatlarla ulaşması için mücadele edeceklerini, ilde tarım, hayvancılık ve turizmi ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Haberin DevamıReklam




Öztürk ise, göreve gelmelerinin ardından bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını, bu ziyaretlerden birisini de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’na yaptıklarını ifade etti. Ziyarette meyve dağıtımı da yaptıklarını kaydeden Öztürk, ikram edilen meyvelerin Denizli’de üretildiğini, Büyükşehir Belediyesiyle tarıma yönelik ortak projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

MEYVELER DAĞITILDI, KARPUZA RAĞBET OLDU

Bu arada, DEMESKO yönetimi, ziyaret dolayısıyla vatandaşlara Delikliçınar Meydanı’nda ücretsiz kiraz, erik, kayısı ve karpuz dağıttı. Meyve paketleri kısa sürede tükenirken, vatandaşlar karpuz alabilmek için birbiriyle yarıştı.