Denizli Kayak Merkezi’nde 300 kişi mahsur kaldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Kayak Merkezi’nde 300 kişi mahsur...

Denizli Kayak Merkezi’nde 300 kişi mahsur kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2023 Pazartesi - 00:41Güncelleme: 6 Şubat 2023 Pazartesi - 00:46
Denizli Kayak Merkezi’nde 300 kişi mahsur kaldı

Denizli’nin Tavas ilçesindeki kayak merkezine araçlarıyla çıkan 300 dolayında kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanların zincirsiz araçlarla kayak merkezine çıkanlar ile tesiste çalışanlardan oluştuğu bildirildi.

Hafta sonu tatilini Denizli Kayak Merkezi’ndeki değerlendirmek isteyen çok sayıda kişi Nikfer Mahallesi’ndeki Bozdağ’a çıktı. Ancak çıkış saati ile dönüş saati arasında gerçekleşen hava değişimini göz önünde bulundurmayan ve araçlarında zincir taşımayanlar problemle karşı karşıya kaldı.

 

Yoğun kar yağışı kısa sürede Nikfer Mahallesi ile kayak merkezi arasındaki yolda etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi araçları sürekli kar küreme çalışması yapmasına rağmen, yol kısa aralıkla karla kaplandı.

Bunun üzerine araçlarında zincir bulundurmayanların yola çıkmalarına izin verilmedi. Mahsur kalanlar Büyükşehir Belediyesi Tesisi’ne alındı. Burada çorba , çay ve benzeri ikramlarda bulunuluyor.

Denizli Kayak Merkezi’nde tesis çalışanları ile birlikte mahsur kalan 300 dolayında kişinin tahliyesine sabah başlanacağı bildirildi.