Süleymanlı Yayla Gölü çevresi, geçen hafta karla birlikte beyaza büründü. Çam ormanıyla çevrili gölün kıyısında yerlerini alan doğa tutkunları, bu kez karla kapla zemin üzerinde piknik yapma deneyimini yaşadı.
Kimi mangal yakıp sucuk-ekmek ziyafeti çekti, kimi odun ateşi yakıp etrafında oyunlar oynadı, kimi kardan adam yaptı, kimi kar topu oynadı.
“ÇOK GÜZEL BİR YER”
Aydın'ın Buharkent ilçesinden geldiklerini söyleyen Volkan Karaca, “Ailecek sucuk ekmek yapmak için buraya geldik. Gerçekten muhteşem bir ortam var. Kar ve sisin birleşmesi ile çok güzel bir hava var burada. Kar ve sisin olmasına rağmen şu an burası çok kalabalık. Yazın da geliyoruz. O zamanlarda da güzel bir ortam oluyor. Yaz aylarında da pikniğe geliyoruz. Buldan Yayla Gölü, yazın yeşillikleriyle, kışın ise karıyla çok güzel bir yer” dedi.
“KAR YAĞDIĞINDA MUTLAKA GELİYORUZ”
Hafta sonunu ailece karlı bir havada geçirmek için Buldan Yayla Gölünü geldiklerini ifade eden Hatice Öznur ise, “Çok güzel bir hava var. Kar ve sisin olmasına rağmen kalabalık var. Ailecek buraya geldik ve çok mutluyuz. Önceki yıllarda da geliyorduk. Her yılın son aylarında kar yağdığında mutlaka geliyoruz” diye konuştu.
“YAZIN SERİNLEMEK, KIŞIN KAR İÇİN GELİYORUZ”
Yazın serinlemek için kışın ise kar için geldiklerini anlatan Osman Gider de, “Buranın güzelliği apayrı. Yazı ayrı, kışı ayrı bir güzel. Eşinle, dostunla ve sevdiklerinle geleceğin güzel noktalardan bir tanesi de Buldan Yayla Gölü. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.
DENİZLİ (İHA)