Hava ısınıyor, bu ilçelerde yağış bekleniyor – D20Haber
16.03.2025, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Hava ısınıyor, bu ilçelerde yağış bekleniyor

Hava ısınıyor, bu ilçelerde yağış bekleniyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2025 Perşembe - 16:57Güncelleme: 13 Şubat 2025 Perşembe - 17:17
Hava ısınıyor, bu ilçelerde yağış bekleniyor

Denizli’de dondurucu soğuklar yerini daha sıcak bir havaya bırakırken, cumartesi gününden itibaren bazı ilçelerde yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerin ardından Denizli için 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı.

Buna göre, yarın (cuma) il genelinde çok bulutlu bir hava, hava sıcaklığında ise artış bekleniyor. Sıcaklığın en yüksek 14 derece olacağı kaydediliyor.

YAĞIŞ BAŞLIYOR

15 Şubat Cumartesi günü Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy ve Babadağ’da sağanak yağış beklenirken, sıcaklığın 15 dereceye yükseleceği tahmin ediliyor.

Haberin DevamıReklam




Yağışlı havanın 16 Şubat Pazar günü Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de etkili olacağı, sıcaklığın 16 dereceye yükseleceği tahmin ediliyor.

17 Şubat Pazartesi günü Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy ve Babadağ ilçelerinde yağış bekleniyor.

18 Şubat Salı günü ise yağışlı havanın il genelinde etkili olacağı kaydediliyor.