Denizli Fırıncılar Odasından ekmek açıklaması – D20Haber
15.05.2024, Çarşamba
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Fırıncılar Odasından ekmek açıklaması

Denizli Fırıncılar Odasından ekmek açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2022 Pazar - 15:05Güncelleme: 27 Mart 2022 Pazar - 15:05
Denizli Fırıncılar Odasından ekmek açıklaması

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, ekmek zammı ve yarın (Pazartesi9 ekmek dağıtımı yapılıp yapılmayacağıyla ilgili açıklamada bulundu.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ekmek dağıtımı yapılmayacağı haberlerinin asılsız olduğunu, yarın ekmek dağıtımının normal şekilde devam edeceğini belirtti.

Karadaban, açıklamasında “Bizler, Ahilik kültürünün birer temsilcisi olarak ne fırıncı esnafımızı mağdur ederiz ne de vatandaşımızın mağduriyet yaşamasına müsaade ederiz” ifadelerini kullandı.

ZAM TALEBİ BAKANLIĞA İLETİLDİ

Haberin DevamıReklam




Karadaban, ekmek zammı konusuna da “Denizli Fırıncılar Odası olarak zam müracaatını yaptık. Şu an bakanlığın zam kararını onaylamasını bekliyoruz. Zam kararının kesinleşmesinin ardından yeni tarifeler fırıncı esnafımıza dağıtılacaktır. Bu sayede bir nebzede olsun esnafımızı maliyetlerin yükünden kurtarmış olacağız. Bizler aynı gemide birer yolcuyuz ne fırıncıyla bayiyi ne de bayi ile halkımızı karşı karşıya getirmeyiz. Gerekli görüşmeleri yaptık ve sürecin hızlanmasını sağladık” açıklamasında bulundu.