Denizli Ekibi, iş makinelerini tamir ediyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Ekibi, iş makinelerini tamir ediyor

Denizli Ekibi, iş makinelerini tamir ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Şubat 2023 Çarşamba - 18:22Güncelleme: 22 Şubat 2023 Çarşamba - 18:22
Denizli Ekibi, iş makinelerini tamir ediyor

Denizli’den Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Adıyaman’a giden Orman Bölge Müdürlüğü seyyar tamir ekibi, arızalanan iş makinelerini tamir ediyor.

Depremlerin ardından kente gelen Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 personel, seyyar tamir aracıyla enkazlarda çalışma yapan iş makinelerine destek oluyor.

İş makinelerinin çalışmalara ara vermemesi için gece gündüz yoğun mesai yapan ekip, ihtiyaç halinde araçların bakım ve tamirlerini gerçekleştiriyor.

Ekipteki tamirci Mehmet Açıkgöz, Denizli'den tamir ekibi olarak Adıyaman'a geldiklerini söyledi.

"SON ENKAZ KALKINCAYA KADAR ARAÇLARA DESTEĞİMİZİ SUNACAĞIZ"

Ekipte 3 tamirci ve bir kaynakçının bulunduğunu ifade eden Açıkgöz, "Afet bölgesine gelen araçlar arızalandığı ya da bakıma ihtiyaç duyulduğu esnada yetişmek için çalışıyoruz. Lojistiğin aksamaması, enkazların bir an önce ortadan kalkması için hizmet vermekteyiz. Enkaz çalışmalarında arızalanan araçlar için 7/24 görev başındayız. İşlerin aksamaması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Son enkaz yerden kalkıncaya kadar araçlara desteğimizi sunacağız" dedi.

Kaynakçı İbrahim Eskin de depremden hemen sonra bölgeye intikal ettiklerini belirterek, "Buradaki araçlarımızın tamir ve bakımlarını yapıp lojistiğini sağlıyoruz. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Gece, gündüz hiç fark etmez, bir telefon geldiğinde hemen aracı onarmak için oraya gidiyoruz. Gerçekten burada büyük felaket var, yaraların sarılması için devlet millet el ele verip çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede toparlanırız" diye konuştu.