19.09.2026, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Final yapan dizi için lokma hayrı

Final yapan dizi için lokma hayrı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2026 Pazartesi - 18:55Güncelleme: 15 Haziran 2026 Pazartesi - 18:55
Final yapan dizi için lokma hayrı

Denizli’de bir işletme sahibi, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in paylaştığı Eşref Rüya dizisinin finalinde, Eşref Tek’in ölümü üzerine lokma hayrı yaptı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in Eşref Rüya dizisi, ikinci sezonunun ardından geçtiğimiz hafta final yaptı.

Eşref Tek karakterinin hikayesinin anlatıldığı dizinin final bölümünün, dizinin ana karakterlerinden Eşref Tek’in ölümüyle tamamlanması sosyal medyanın öne çıkan konularından oldu. Bu sahne sosyal medyada en fazla konuşulanlar arasına girerken, kullanıcılardan duygu yüklü paylaşımlar geldi.

Haberin DevamıReklam




Pamukkale ilçesinde bir işletme sahibi ise, final yapan diziyle ilgili farklı bir eyleme imza attı. İşletmeci, vefatlar sonrası gelenek olan lokma hayrı ile dikkati çekti. “Merhum Eşref Tek haydırdır” yazılı afişler de bastıran işletme sahibinin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Bu etkinlik, geçmiş yıllarda Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır karakterinin ölümü üzerine gıyabi cenaze namazları kılınmasını anımsattı.