Denizli Büyükşehir Belediyesinden park kafeterya restoran ihalesi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Büyükşehir Belediyesinden park kafeterya restoran...

Denizli Büyükşehir Belediyesinden park kafeterya restoran ihalesi

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:19Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:19
Denizli Büyükşehir Belediyesinden park kafeterya restoran ihalesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetinde bulunan Pamukkale ilçesindeki park-kafeterya-restoranı ihale yoluyla kiraya verecek. İhaleye katılacaklarda aranan şartlar ise ilginç detaylardan oluşuyor. Bunlar; yıllık 75 milyon lira ciro, il sınırları içinde en az 10 restoran kafeterya işletmesinin bulunması ve 5 yıldır restoran ya da kafeterya işletmecisi olması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mevlana, Üniversite ve Hüseyin Yılmaz caddelerinin kesiştiği kavşakta yer alan 430 metrekare alana sahip park-kafeterya-restoranı, açık artırma usulüyle ihaleye çıkardı. İhale, 13 Temmuz Perşembe saat 14.50’da Büyükşehir belediyesi Encümenince gerçekleştirilecek.

İHALE ŞARTLARI

Aylık muhammen bedel olarak 35 bin lira belirlenirken, ihaleye katılacaklarda aranan şartlar arasında ilginç detaylar göze çarpıyor.

Şartlardan birisi, Denizli il sınırlarında en az 5 yıldır restoran ya da kafeterya alanında faaliyet gösterdiğine dair belge ibraz edilmesi.

Bir başka şart Denizli il sınırlarında en az 10 adet kafeterya-restoran işletmeciliği yapmak. Bununla ilgili iş yeri açma ruhsatı veya ihale ilan tarihinden önce işletmesinin olduğuna dair kira sözleşmelerini (resmi kurum ile yapılmış veya noter huzurunda yapılmış sözleşme) ibraz etmek.

Şirketin yıllık cirosunun en az 75.000.000 lira olduğuna dair muhasebe belgesini sunmak da ihale şartları arasında yer aldı.

İHALE ŞARTNAMESİ İÇİN 20 BİN LİRA ÖDENECEK

İhale ile ilgili şartname Denizli Büyükşehir Belediyesine yatırılacak 20 bin lira bedel dekontunun ibrazı ile çalışma saatleri içinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığında görülebilecek veya temin edilebilecek.