Büyükşehir Belediyesinde muhtarlar ile toplantı yapıldı – D20Haber
16.06.2024, Pazar
20 °C / 39 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Büyükşehir Belediyesinde muhtarlar ile toplantı yapıldı

Büyükşehir Belediyesinde muhtarlar ile toplantı yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:28Güncelleme: 22 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:28
Büyükşehir Belediyesinde muhtarlar ile toplantı yapıldı

Denizli Büyükşehir belediyesinde (DBB), Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

DBB Meclisi Salonu’nda muhtarların yanı sıra Başkanvekili Ali Marım ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bünyamin Ağar’ın katıldığı toplantıda konuşan DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim sürecinin geride kaldığını, bundan sonra sorunların çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Mahallelerin sorunlarında ilk ulaşacakları kişilerin muhtarlar olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımız olacaksınız. Sorunların tespiti, çözümü, halkın bizlerden istekleri noktasında sizlerle beraber yol yürüyeceğiz. Bu yolculukta, Büyükşehir Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen ne ise yerine getirmek için beraber çalışacağız” dedi.

Haberin DevamıReklam




İçme suyu tarifesindeki indirime de değinen Çavuşoğlu, “Halkımızın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen su ücretleri ile ilgili indirime gittik. Birinci kademede yüzde 30, ikinci kademede yüzde 10 indirim gerçekleştirdik. 1 Haziran itibariyle bu indirim faturalara yansımaya başlayacak” diye konuştu.