Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, isim değiştiriyor – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, isim...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, isim değiştiriyor

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 11 Temmuz 2023 Salı - 11:11Güncelleme: 11 Temmuz 2023 Salı - 11:11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, isim değiştiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kuruluşlarından olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanayi ve Ticaret AŞ, isim değişikliğine gidiyor. Ayrıca şirketin faaliyetleri de revize edilecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 14 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da toplanacak. Gündemde 11 madde yer alıyor. Görüşülecek maddelerden birisi açık hava reklamcılığıyla ilgili faaliyet gösteren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanayi ve Ticaret AŞ’nin isim değişikliğiyle ilgili.

ŞİRKETİN YÜZDE 100’Ü BÜYÜKŞEHİRİN

Gündemin 3. maddesinde yer alan unvan ve faaliyet değişikliğiyle ilgili Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının yazısında, “Belediyemizin %100 hissesine sahip olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ticaret unvanının Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Ticaret Turizm ve Jeopark AŞ olarak değiştirilmesi, bu kapsamda şirketin faaliyet konularının revize edilmesi, ayrıca şirketin olağan ve olağanüstü genel kurul toplantılarına Belediyemizi temsilen katılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a yetki verilmesi hususunda karar alınması” ifadelerine yer verildi.

İsim değişikliğiyle faaliyet alanı düzenlemesi yapılacak şirket, Çamlaraltı Mahallesi Kınıklı Caddesi No:6 Pamukkale/Denizli adresinde bulunuyor.

OTOYOL İLE İLGİLİ İTİRAZLAR DA KARARA BAĞLANACAK

Meclis toplantısında, Aydın-Denizli otoyolunun Denizli-Aydın karayoluna bağlandığı Kumkısık Mahallesi sınırları içerisinde kalan bölgede, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünce hazırlatılan 1/5.000 ölçekli nazım ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı revizyonuna askı süreci içerisinde yapılan 8 itiraz da ele alınacak.