19.09.2026, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. 90 milyon liraya arsa ve tarla...

90 milyon liraya arsa ve tarla satılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2026 Perşembe - 09:28Güncelleme: 26 Mart 2026 Perşembe - 09:30
90 milyon liraya arsa ve tarla satılacak

Denizli'nin Honaz ilçesindeki bir arsa ile bir tarla toplam 90 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarıldı.

Denizli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Honaz ilçenie bağlı Dereçiftlik Mahallesi 217 ada, 3 nolu parseldeki 16 bin 483 metrekare arsayı 58 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

Ayrıca, ilçenin Ovacık Mahallesi’nde 141 ada, 4 nolu parselde yer alan 23 bin 129 metrekare arsa da 32 milyon 400 bin lira muhammen bedel üzerinden satışa sunuldu.

Ovacık Mahallesi’ndeki tarlanın satış ihalesi 8 Nisan Çarşamba günü saat 15.20’de, Dereçiftlik Mahallesi’ndeki sanayi tesisi parseli konumundaki arsanın satış ihalesi ise saat 15.40’ta gerçekleştirilecek.

Haberin DevamıReklam




İstekliler, teklif mektuplarını ihalenin başlama saatine kadar komisyon başkanlığına teslim edebilecek veya posta yoluyla iadeli taahhütlü olarak gönderebilecek.

Arsa ve tarlayı alanlar KDV ile 5 yıl boyunca emlak vergisinden muaf tutulacak. Satış devir işlemlerinde de vergi, resim ve harç alınmayacak.

Taşınmazların bedelini peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim uygulanacak, taksitle ödeme olanağı da sunulacak.