Erdoğan, toplu açılış yapacak, halka seslenecek – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Erdoğan, toplu açılış yapacak, halka seslenecek

Erdoğan, toplu açılış yapacak, halka seslenecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2023 Salı - 19:33Güncelleme: 24 Ocak 2023 Salı - 19:34
Erdoğan, toplu açılış yapacak, halka seslenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı netleşmeye başlarken, 28 Ocak Cumartesi günü miting alanı 29 Ekim Bulvarı’nda toplu açılış törenine katılarak, halka sesleneceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte sıkça ziyaret ettiği illerden olan Denizli’ye bu kez uzun sayılabilecek aranın ardından geliyor. Erdoğan,28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenecek açık hava toplantısında ildeki yatırımların toplu açılışını gerçekleştirecek.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, ziyaretle ilgili açıklamasında, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da 29 Ekim Bulvarı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine Denizlilileri davet etti.

Toplu açılış programı için gerekli hazırlıkların tamamlandığını bildiren Güngör, “Denizli’nin hasreti bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de hemşehrilerimizle buluşacak. Bizler bu heyecanı yaşamayı çok özlemiştik. Denizlimize yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımızın Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni için gece gündüz demeden tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bizler, şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmet siyaseti ile gönlüne girdiğimiz milletimiz için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.