Aydın-Denizli Otoyolu’nda çalışan işçiler eylem başlattı – D20Haber
16.06.2024, Pazar
22 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Aydın-Denizli Otoyolu’nda çalışan işçiler eylem başlattı

Aydın-Denizli Otoyolu’nda çalışan işçiler eylem başlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2024 Cuma - 10:43Güncelleme: 24 Mayıs 2024 Cuma - 10:43
Aydın-Denizli Otoyolu’nda çalışan işçiler eylem başlattı

Aydın – Denizli otoyol inşaatında çalışan işçiler, ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle eylem başlattı. İşçiler, daha önce de aynı gerekçeyle eylem yapmıştı.

Aydın – Denizli otoyol inşaatı son günlerde kaza ve eylemlerle gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz ay paralarını alamadıkları gerekçesi ile eyleme başlayan işçilerin büyük bir bölümü iş bırakırken, onların yerine çalışmaya başlayan işçilerin de büyük bölümü yine aynı gerekçe ile eyleme başladı.

Aydın – Denizli otoyolunun Efeler – Yenipazar hudutları arasında kalan bölümünde çalışan işçiler, Hamzabali Viyadüğü üstüne çıkarak eylem başlattı. Kendilerinden önce çalışıp paralarını alamadıkları gerekçesi ile iş bırakan kişilerin yerine geldiklerini ve hakkedişlerini bir türlü alamadıklarını belirten işçiler, seslerini duyurmak için yaptıkları eylemleri sosyal medya hesabından da yayınlıyor.

Haberin DevamıReklam




Paraları ödenmediği için zor durumda olduklarını belirten işçiler, yetkililerden yardım istedi. Alacakları ödeninceye kadar iş başı da yapmayacaklarını belirten çalışanlar, yaşadıkları mağduriyet giderilinceye kadar bölgede çalışma yapılmasına da müsaade etmeyeceklerini söyledi.

AYDIN (İHA)