AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, konuşmasında kullandığı ifadeler nedeniyle hakim karşısına çıkan TÜSİAD’ın Başkanı Orhan Turhan’ı ziyaret etti. Turhan, bu ziyareti “nazik ziyareti için teşekkür ederim” notuyla paylaştı.
Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turhan ile Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Ömer Arif Arslan’ın, derneğin şubat ayındaki genel kurulunda yaptıkları konuşmalar iktidar kanadında tepkiyle karşılanmıştı.
Bu konuşmaları nedeniyle Turan ve Aras ifadeye çağrılmış, TÜSİAD Başkanı ile YİK Başkanı, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı.
İktidar ile TÜSİAD arasında yaşananların üzerinden 2,5 ay geçmesinin ardından AK Parti’nin ekonomi işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, TÜSİAD’ı ziyaret etti.
TÜSİAD Başkanı Turan, bu ziyareti sosyal medya hesabından “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Sayın Nihat Zeybekci ile bir araya geldik. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederim” notuyla paylaştı.