Şekerbank’dan DTO üyelerine 36 ay vadeli kredi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Şekerbank’dan DTO üyelerine 36 ay vadeli...

Şekerbank’dan DTO üyelerine 36 ay vadeli kredi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Aralık 2020 Çarşamba - 21:31Güncelleme: 16 Aralık 2020 Çarşamba - 23:43
Şekerbank’dan DTO üyelerine 36 ay vadeli kredi

Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Şekerbank arasında, salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için kredi protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Şekerbank, coronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, DTO ile protokol imzaladı. Protokol; Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, Denizli Şube Müdürü Fatma Ökten ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan arasında imzalandı.

Protokol ile Denizli Ticaret Odası’nın üyesi KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

ÖZBEK: HER DÖNEM OLDUĞU GİBİ ÜRETENLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, imza törenindeki konuşmasında “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokolle de DTO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz. Denizli Ticaret Odamız ile Başkanımız sayın Uğur Erdoğan’a iş birliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

ERDOĞAN: SAĞLADIĞI DESTEKLER İÇİN ŞEKERBANK’I KUTLUYORUM

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a, yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.