Erdoğan, Heimtextil Fuarı’nda Denizli Stantlarını ziyaret etti – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan, Heimtextil Fuarı’nda Denizli Stantlarını ziyaret...

Erdoğan, Heimtextil Fuarı’nda Denizli Stantlarını ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2022 Çarşamba - 09:18Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba - 11:01
Erdoğan, Heimtextil Fuarı’nda Denizli Stantlarını ziyaret etti

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Heimtextil&Techtextil Fuarı’nda Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) yanı sıra 46 firmanın da stant açtığı belirtildi.

Denizli Ticaret Odası (DTO),21-24 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlenen Heimtextil &Techtextil Fuarı’na katılım sağladı. Denizli’den 46 ihracatçı firmanın stant açtığı fuarda stantları gezen DTO Başkanı Uğur Erdoğan’a AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ahmet Taş, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli ve DTO Genel Sekreter Yardımcısı Tekstil Mühendisi Akay Gündoğan eşlik etti.

DTO, açtığı stantta Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirdi. Fuarları önemsediklerini dile getiren Erdoğan, “Pandemiden sonra Heimtextil Fuarı’na güçlü bir katılım sağladık. Teknik Tekstile Dönüşüm Projemiz kapsamında teknik tekstille ilgili firmalarımıza da Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi kaynaklarıyla stant açtırdık. Denizli Teknik Tekstil Merkezimiz, sadece Denizlimize değil tüm Türkiye’ye hizmet verecek” dedi.

Yüksek teknolojili ürünlere geçişin sağlanacağını kaydeden Erdoğan, “Şehrimizde ve ülkemizde teknolojisi yüksek ürünlere geçişi sağlayacağız. Aynı zamanda katma değeri yüksek ürünler üreterek dünyaya pazarlayacağız. Firmamız ve üyelerimizden oluşan 100’e yakın isimle fuarı ziyaret ettiğimiz için de büyük bir gurur duyuyoruz. Bizi bu tür organizasyonlarda yalnız bırakmayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli Ticaret Odası’nın destekleriyle fuarda yer alan Dizayn Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Özcan Çırak, Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi ve desteklerinden dolayı Erdoğan’a teşekkür etti.