Erdoğan: Genç ve dinamik kamu idarecilerimizin sayısı artmalı – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: Genç ve dinamik kamu...

Erdoğan: Genç ve dinamik kamu idarecilerimizin sayısı artmalı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 10:53Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 10:53
Erdoğan: Genç ve dinamik  kamu idarecilerimizin sayısı artmalı

Ağrı’ya giderek Vali Osman Varol’u ziyaret eden Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Genç ve dinamik kamu idarecilerimizin sayısı artmalı” dedi.

Bir dizi ziyaret için Ağrı’ya giden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Vali Osman Varol’u ziyaret etti. Genç idarecilerin sayının artması gerektiğini belirten Erdoğan, “Bir dönem Tavas Kaymakamlığı yapan Ağrı Valimiz Dr Osman Varol'u makamında ziyaret ederek hasbihal ettik. Samimiyeti, güler yüzü ve misafirperverliği için teşekkür ederim. Genç ve dinamik kamu idarecilerimizin sayılarının her geçen gün daha da artmasını dilerim” dedi.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’na da giden Erdoğan, “İki güzide şehrimizin arasındaki dostluk köprüsünün iki sarsılmaz ayağı konumundaki odalarımızı bir masada buluşturduk. Denizlimizi, Denizli Ticaret Odamızı, sektörlerimizi, sanayimizi, ticari hacmimizi ve potansiyelimizi, hizmetlerimiz ile projelerimizi anlattık. Ağrı ilimizle Denizlimiz arasında ticareti geliştirmek, odalarımız ve üyelerimiz arasındaki iş birliğini artırarak yeni hizmetler ve projeler üretmenin yollarını istişare ettik” diye konuştu.

İki günlük ziyaret sonrası kente dönen Erdoğan, 69 dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşundan oluşan Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu'nun (DGTP) Başkanı Ayhan Doğruyol ile ekibini ağırladı.

Bangladeş Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan ile de bir araya gelen Erdoğan, faaliyet ve projeler hakkında bilgi verdi.